Metallic 
LOVE Tiles

A nyári pihenés után változatos színpalettájú LOVE Tiles Metallic lapcsaláddal készülhetünk az őszre.
A burkolat felületeit a fémek korróziója inspirálta. A fémfelületeken a levegő oxigénjével és a levegőben található vízpárával való reakcióba lépés során oxidáció jön létre. A mázas kerámia lapokon a vas, acél, platina, corten lemez különböző öregedési folyamatainak izgalmas mintázatai köszönnek vissza. A széria indusztriális alaplapjait  geometrikus elemekkel gazdagon díszített dekorlapok egészítik ki.  A kollekció falburkolatai 45×120, 35×100, 35×70 cm méretűek, a padlóburkolat 59.2×59.2 és 60×60 cm méretben érhető el. A LOVE Metallic kollekció alapvetően a modern városi környezet klasszikus anyaghasználatából táplálkozik a kortárs formatervezés trendjeivel fűszerezve.

Cersaie 2018.
inspiráció a legújabb projektekhez
 
Az idei ősz további újdonságokat és  fejlesztéseket tartogat számunkra, hiszen Bolognában a Cersaie Nemzetközi Kiálláson 2018. szeptember 24-28 között láthatjuk a jövőbeli trendeket és találkozhatunk a világ vezető gyártóival. A Cersaie több évtizede szolgál a design szakma tájékozódási pontjaként; az eseményen minden évben több ezer építész és belsőépítész vesz részt, több mint 170 különböző országból azzal a céllal, hogy a soha nem látott választékot felvonultató gyárak kínálatáról tájékozódjon és a legújabb projektekhez inspirálódjon.
Mattonella burkolatokkal több standon szeretettel várunk legújabb kollekcióinkkal, legkorszerűbb anyagokkal és technológiákkal a fal- és padlóburkolás területén.