Cotto D'Este

A Cotto D’Este-t a kezdetektől fogva a magas minőség és a luxus jellemezi, és mind a mai napig azokhoz szól, akik az exkluzivitásban nem ismernek kompromisszumot. Paolo Mussini, a gyár alapítója, egy olyan új, a porcelán burkolatok terén üde színfoltot hozott létre, amely a padlótól a falig, csempéről csempére tárja fel különleges világát. Tele apró részlettel és kézzel készített elemekkel, ezek a természetes porcelán burkolatok egytől-egyig a vásárlók különlegességét hivatottak hangsúlyozni.

Kerlite

2004-ben a Cotto D’Este új kategóriát teremtett a kerámiagyártásban. Kifejlesztette a KERLITE ultrakönnyű porcelán lapot. Technológiájának köszönhetően könnyebb, mint az alumínium, és ellenállóbb, mint a kő. 3 különböző vastagságban készül: 3,5 mm és 5,5 mm és 6,5 mm.

Maximális tábla mérete 100*300 cm. Tökéletesen sík a felülete, ugyanakkor rendkívül rugalmas anyag. Könnyen vágható,fúrható, ami 40%-kal csökkenti a feldolgozási időt, a hagyományos csempékkel szemben.

A táblás anyagokról még több információért kattinston a www.kerlite.hu weboldalra !

Lea Ceramiche

Elegancia, stílus, technológia és minőség: ezek a Lea Ceramiche alapvető jellemvonásai, és ezek azok, amelyeknek a modenai kerámia burkolatgyár a hírnevét köszönheti. A világ egyik legdinamikusabban fejlődő burkolat márkájaként a magas minőség és a tökéletes esztétikum alapkövetelmény a Lea Ceramiche kerámialapoknál. 30 év munkája alatt 5 kontinenst és 80 országot hódított meg, hála az állandó újításoknak, az anyaggal való kísérletezésnek és annak a különös figyelemnek, ami a Lea Ceramiche-t a tervezéstől a vásárlókig való kommunikációig jellemez.

Slimtech

A LEA kínálatában megtalálhatóak vékonyított táblás termékek is, melyek SLIMTECH márkanévre hallgatnak. Három féle vastagságban érhetőek el: 3,5 mm és 5,5 mm és 6 mm . Maximális méretük 3×1 méter. Felhasználásuk széleskörű; zuhanykabin,konyhapult, medence és egyedi bútor is készíthető belőle.

A táblás anyagokról még több információért kattinston a www.slimtech.hu weboldalra !

Blustyle

Egy generációnyi magas minőségű burkolat azoknak, akiknek fontos, hogy otthon otthon érezzék magukat. A Blustyle lélegzetelállító burkolatai nem egyszerűen csak csinos porcelán burkolatok, hanem szépségük mellett masszív ellenállással is bírnak, körültekintően válogatott alapanyagokból készülnek a Panariagroup minőségi előírásai szerint. És az áruk? Verhetetlen!

Love Tiles

A padlóburkolatok világában régi névnek számító Novagres újragondolásából született meg a Love Tiles, megtartva a régi koncepció elegáns, exkluzív atmoszféráját, kiegészítve fiatalos, otthonos hangulattal. A Love Tiles missziója, hogy olyan ízléses tereket hozzon létre, ami összeköti az embereket, és ahol feledhetetlen pillanatokat tölthetnek egymással. Ezek a szeretetteljes kerámialapok a páratlan dizájn mellett a legmagasabb olasz minőségi előírással rendelkeznek.

Bővebb információ: www.lovetiles.hu

Margres

A nagy Ő, azaz a porcelán burkolatok királya. A portugál Margres sikertörténete a ‘80-as évekig nyúlik vissza, amikor a világ egyik első kerámia gyáraként megalapították. A profil azóta sem változott, a Margres a mai napig kizárólag felsőkategóriás porcelán kőburkolatot gyárt, otthonra, hivatalos terekre, padlóra és falakra egyaránt. Hogy mitől lesz egyedi? A legmodernebb technológiától, a magas minőségű, különleges hozzávalóktól, melyek mind a kortárs ízlésnek, mind a legmerészebb építészeti megoldásoknak megfelelnek.

Linea

A Margres kínálatában megtalálhatóak vékonyított táblás termékek is, melyek LINEA márkanévre hallgatnak. Három féle vastagságban érhetőek el: 3,5 mm és 5,5 mm és 6 mm . Maximális méretük 3×1 méter. Felhasználásuk széleskörű; zuhanykabin,konyhapult, medence és egyedi bútor is készíthető belőle.

A táblás anyagokról még több információért kattinston a www.kerlite.hu weboldalra !

Panaria Ceramica

A Panaria ceramica 1974 óta  gyárt hagyományos, laminált és kőporcelán burkolatokat. Beltéri és kültéri padlólapokat és fali csempéket egyaránt,  amelyek kiválóan kielégítik az aktuális igényeket.

Zero.3

A Panaria kínálatában megtalálhatóak vékonyított táblás termékek is, melyek Zero.3 márkanévre hallgatnak. Három féle vastagságban érhetőek el: 3,5 mm és 5,5 mm és 6 mm . Maximális méretük 3×1 méter. Felhasználásuk széleskörű; zuhanykabin,konyhapult, medence és egyedi bútor is készíthető belőle.

A táblás anyagokról még több információért kattinston a www.kerlite.hu weboldalra !

Impertek

Az Impertek külső és belső tér közötti szintkülönbség áthidalására fejlesztette ki széles elemkészlettel rendelkező álpadló lábait.
A “tappancsok” 12-1020 mm között állíthatóak, így a legkülönlegesebb esetekben is kiegyenlített, sík felületet hozhatunk létre segítségükkel, legyen szó akár kisebb akár nagyobb szint ugrásról a rendszer stabil és biztonságos megoldást kínál.