A  nyári feltöltődés teljes kiélvezéséhez itt az ideje a kert rendezésének! Ha valami igazán különleges és tartós ugyanakkor gyors megoldásra vágyik, válasszon 20 mm vastagságú greslap burkolatot a terasz, medence vagy a kerti út burkolására.  A 19 kültéri kollekció 50 színben és 5 féle méretben lehetővé teszi, hogy a külső és belső terei tökéletes összhangban legyenek és egyedülálló folytonosságnak köszönhetően összeolvadjanak. Az esztétikus megjelenés mellett a 20 mm vastag kőporcelán burkolat biztosítja a könnyű tisztán tarthatóságot, fagy és UV állóságot valamint a csúszásmentességet is.
A 20 mm vastag burkolat könnyen és gyorsan lefektethető és rögzíthető vagy éppen mozgatható és újra pozícionálható a több féle installációs megoldásnak köszönhetően. Kerti utak, alkalmi burkolt felületek kialakítása esetén fűbe vagy kavicságyba fektetéssel kaphatunk stílusos megoldást. Abban az esetben, ha a burkolt felületnek nagyobb koncentrált terhet, lendületes mozgást szükséges viselnie, például parkolók, garázsfelhajtók autóutak esetén a burkolat leragasztásával ideális végeredményt érhetünk el.
Külső és belső tér közötti szintkülönbség áthidalására az Impertek rendszer egyedülálló megoldását javasoljuk, mely segítségével a 20 mm vastag kerámia burkolatokat mm pontosan elhelyezhetjük. A széles elemkészlettel rendelkező Impertek álpadló lábak  12-1020 mm között állíthatóak, így a legkülönlegesebb esetekben is kiegyenlített, sík felületet hozhatunk létre segítségükkel, legyen szó akár kisebb akár nagyobb szint ugrásról a rendszer stabil és biztonságos megoldást kínál..

A 20 mm vastagságú kerámia lapokról és az Impertek rendszerről bővebb információt honlapunkon a http://www.kulteriburkolas.hu oldalunkon talál.