Hírek

 

Kreditpontos Továbbképzés

Nyári frissítő továbbképzést tartottunk budapesti bemutatótermünkben. Több


Kültéri burkolás

A  nyári feltöltődés teljes kiélvezéséhez itt az ideje a kert rendezésének! Ha valami igazán különleges és tartós ugyanakkor gyors megoldásra vágyik, válasszon 20 mm vastagságú greslap burkolatot a terasz, medence vagy a kerti út burkolására.  Több


Tervezői pályázat a KERLITE kreatív és újszerű felhasználására

A Mattonella Kft. tervezői pályázatot hirdet a mindössze 3,5 / 5,5 milliméter vastagságú, rugalmas, mázatlan, kőporcelán burkolólap, a KERLITE innovatív szemléletű újragondolására vonatkozóan. TöbbÚjabb elismerést zsebelt be a Lea Ceramiche

A 2017-es German Design Award  különdíját "Anyagok és Felületek" kategóriában Patrick Norguet különleges kollekciója a  Slimtech Naive nyerte.A "Naive" design hosszas tervezés, kísérletezés eredménye. Az alkotók a mázak súlyával játszottak, a végeredmény pedig egy kellemesen plasztikus felület. A különleges  mélységek megalkotásához egyedülálló gyártási technológiára volt szükség. .A 3x1 méteres lapok mindössze 5,5 mm vastagok és Protect antibakteriális védelemmel vannak ellátva. Alkalmasak fal és padló burkolására egyaránt. Könnyen kezelhetôek, így a felhasználási lehetôségük széleskörû: konyhapult,bútor,lépcsô.

Cersaie 2016

Cersaie minden évben nagy kihívást jelent minden gyár számára, hiszen csupán egy évük van kifejleszteni valami igazán egyedülállót az aktuális trendet követve.

Úgy érzem az általam képviseltek nagyon jól vették ezt az akadályt.
Beszéljenek a képek/videók helyettem:
Cotto D'este: Wonderwall
Lea Ceramiche: Trame
Xilo1924: Portofino

Tavaszi partner találkozó a Bálnában

A burkolat trend, akárcsak a divat, szezonról szezonra megújul; az állandóan változó irányzatokkal viszont nem egyszerű lépést tartani. Tavaszi partnertalálkozónk apropója az idei év tavaszi megújulása, azaz a LEA Ceramiche, a LOVE Tiles és a XILO 1934 Parquet 2015-ös termékbemutatója volt. Az eseményen a magyar belsőépítész szféra ikonikus alakjai mellett a holland sztárépítész Van der Hilst is részt vett, utóbbi saját Tulipae Androemeda kollekcióját is bemutatta. A hangulatért a Bálna gyönyörű kilátása és a minőségi borok feleltek.