A Cotto D’Este-t a kezdetektől fogva a magas minőség és a luxus jellemezi, és mind a mai napig azokhoz szól, akik az exkluzivitásban nem ismernek kompromisszumot. Paolo Mussini, a gyár alapítója, egy olyan új, a porcelán burkolatok terén üde színfoltot hozott létre, amely a padlótól a falig, csempéről csempére tárja fel különleges világát. Tele apró részlettel és kézzel készített elemekkel, ezek a természetes porcelán burkolatok egytől-egyig a vásárlók különlegességét hivatottak hangsúlyozni.

2004-ben a Cotto D'Este új kategóriát teremtett a kerámiagyártásban. Kifejlesztette a KERLITE ultrakönnyű porcelán lapot. Technológiájának köszönhetően könnyebb, mint az alumínium, és ellenállóbb, mint a kő. 2 különböző vastagságban készül: 3,5 mm és 5,5 mm.

Maximális tábla mérete 100*300 cm. Tökéletesen sík a felülete, ugyanakkor rendkívül rugalmas anyag. Könnyen vágható,fúrható, ami 40%-kal csökkenti a feldolgozási időt, a hagyományos csempékkel szemben.

Még több információért kattinston a www.kerlite.hu weboldalra !

Kiemelt kollekciók

Wonderwall

http://www.cottodeste.it/webcontrols/download.aspx?file=/public/explorer/9418_cottodestecatalogokerlitebackstage.pdf&sezione=

 

Cement Project

http://www.cottodeste.it/webcontrols/download.aspx?file=/public/explorer/9423_wonderwallcatalog.pdf&sezione=